Alle Rigsarkivets læsesale genåbner 25. maj

Fra tirsdag den 25. maj kan du igen besøge Rigsarkivets læsesale i Odense, Aabenraa og Viborg. Vi glæder os til at se dig. Vi håber dog, for både din egen og alle andre brugeres skyld, at I ikke alle sammen kommer den første eller anden åbningsdag.

Vi åbner med normale åbningsdage og –tider, som du kan finde her.

Du skal kunne fremvise coronapas og ID

Når du besøger Rigsarkivets læsesale, skal du fremvise coronapas og ID. Du kan gøre det lettere for dig selv og undgå ventetid ved ”paskontrollen”, hvis du har det hele klar på forhånd.

Hver anden plads

For at overholde afstandskravet, kan vi kun bruge hver anden plads på læsesalene i Odense, Aabenraa og Viborg. Vi ved ikke, hvor stor tilstrømningen til læsesalene vil være, når vi åbner igen, så må du være forberedt på, at du måske skal vente i kø for at komme på læsesalen. Vi regner dog ikke med, at det bliver et problem.

Orientér dig om nyt og eventuelle ændringer inden dit besøg på læsesalen

Hold dig opdateret om, hvordan du skal forholde dig før og under dit besøg på læsesalene i nyheden Forår på Rigsarkivets læsesale. Nyheden opdateres løbende, efterhånden som vi og sundhedsmyndighederne laver nye tiltag eller restriktioner med betydning for læsesalene. Vi anbefaler derfor, at du tjekker denne nyhed inden dit besøg på læsesalen.

Dette indlæg blev udgivet i Rigsarkivet. Bogmærk permalinket.