Resten af Verden

Family Search Internet
Mormonernes hjemmeside fra Utah. Denne side er opdateret flere gange, og hele Skandinavien, England og Tyskland er med nu. Det er en side der virkelig kan findes oplysninger på. I Ancestral File findes stamtavler over slægter på tværs af alle landegrænser. International Genealogical Index (IGI) indeholder fødsel/dåb og vielser på personer indsendt af kirkens medlemmer og andre – samt navne indsendt fra kirkens uddragningsprogram. Desuden findes der links til mange andre emner. Der er en søgemulighed specifikt på et bestemt land eller på nøjagtig stavemåde (undgå denne sidste mulighed!). De to ting kan ikke kombineres. Den seneste tilføjelse er folketællingen (census) for hele USA i 1880, der er søgbar også uden angivelse af stat.

FamilySearch – adresser til danske folketællinger 1835 til 1930

A Guide To Free Genealogy & History Books

Cyndi’s List
Listen hævdes at overflødiggøre alle andre! Hun har nu over 91.000 links, ordnet i mere end 120 kategorier, og hun samler fortsat på links.

WorldGenWeb
I 1996 startede Dale Schneider denne hjemmeside med det formål at udvælge den bedste “hovedhjemmeside” for hvert land. Der er sket opdeling i 11 regioner, som igen er opdelt på lande. DIS-Danmarks hjemmeside fungerer som døren til Danmark. På hjemmesiden findes også et arkiv over filer til download.

Genealogy Resources
Brug denne linksamling som indgang til udækkede områder – f.eks. er der en hel del indgange til England (United Kingdom). Samlingen er alfabetisk opstillet, så f.eks. jødisk genealogi ligger under J.

GeneaNet
Ambitionen er at sammenstille et universelt slægtsforskningsregister med al den information, som findes i verden. Så glem alle andre links i samlingen og start her!  Først og fremmest er registreret genealogiske studier udført af genealoger, genealogiske publikationer og manuskripter samt officielle kilder som f.eks. kirkebøger. Siden er på svensk, men kan ved linkning via flagene læses på engelsk eller tysk i stedet. Der er ingen dansk søgeside, men mulighed for søgning i enkelte lande.Et af de få steder, hvor der også er registreret postkort og portrætfotos.

Genealogylinks.net
rummer mere end 8000 personnavne-links samlet af Ian Mold. Oversigten er grovopdelt på verdensdele og enkelte lande og koncentreret om nationale links til online-registrerede kirkebøger, passagerlister, folketællinger, gravstedsregistre og lignende navnelister.

Genealogy Resources on the Internet – Mailing Lists
John Fuller har her samlet de postlister, der eksisterer enten om specifikke emner eller om enkelte lande. USA er underinddelt efter stater.